BejelentésIngyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Az NCIS Minden Hétfőn 21:15-kor


 

 

Szereplők:


Gibbs különleges ügynök

 Mint tapasztalt ex-USA tengerészeti tüzérségi őrmester és lövész, Gibbs ügynök magas szintű nyomozói- és kihallgatói képesítéssel rendelkezik, és látszólag csalhatatlan ösztönei vannak. Gibbs egyenesen az NCIS igazgatónak tesz jelentést, aki (a harmadik évad szerint) korábbi hivatásos és magánéleti partnere, Jenny Shepherd. Noha Gibbs olyan ember, aki "elintézi az ügyet", gyakran látható, hogy kevéssé türtelmes a bürökráciával szemben. Magánélete ritkán téma; egy hajót épít pincéjében, és sokszor kapunk utalást három volt feleségére, de valójában négyszer nősült. Az első feleségét és közös lányukat egy mexikói drogdíler ölte meg, míg Gibbs a Perzsa-öbölben szolgált. A harmadik évad fináléjában egy flashbackben látjuk,amint végez a dílerrel, és visszavonul pozíciójából.

 


McGee különlegesügynök


McGee jámbor fiatalember, öltözködésében konzervatív, a nők társaságában kissé ideges. Eredetileg komputertechnikusként alkalmazták az NCIS-nél, s alkalmanként segítette Gibbst és csapatát a számítástechnikával kapcsolatos feladatokkal. Később Gibbs indítványozására csatlakozott a csapathoz. McGee az MIT-re járt, szereti az internetes szerencsejátékokat. DiNozzo sokszor utal próbaidejű ügynök-mivoltára, s állandóan "zöldfülűnek" hívja. McGee bűnügyi könyveket is ír, egyik regénye bestsellerré vált, melyben a csapat tagjairól mintázza a szereplőket. Számos fóbiája van: nem bírja a hernyókat, tengeribeteg már a kikőtőben is, allergiás a macskákra.


  


 


      Abby Scuito

Az X-akták "The Lone Gunmen"-jének nyomában járó, technikaőrült Abby legalapvetőbb ismertetőjele a "spice gothic" stílusú öltözködése, beleértve a tetoválásokat, amikből akad a nyakán, kezein, hátán s más egyéb helyeken, amikre csak utal. Állítása szerint koporsóban alszik, s van egy halottas hintója is. Abby állandóan életvidám és derűlátó. A louisianai New Orleans-ban nőtt fel, siket szülők halló gyermekeként, így ismeri a jelbeszédet. Szociológiából, kriminológiából és pszichológiából diplomázott jelesre a Louisinai Állami Egyetemen. A zenét hangosan szereti hallgatni. Abby rendkívül jól képzett szakterületén, noha gyakran dolgozik együtt McGee ügynökkel, mikor a Gibbs csapata által szállított bizonyítékdarabok nem állnak össze. A törvényszéki tudományokhoz köthető bűnügyekkel szemben már-már vallásos buzgalmat mutat. Mindenkivel jól kijön, különösen Tonyval és Gibbsszel.


 
     DiNozzo különleges ügynök

Az utca edzette, korábbi Baltimore-i gyilkossági nyomozó és nőcsábász gyakran flörtöl bármilyen vonzó nővel, akibe csak belebotlik. Bár harmincas évei elején jár, néha úgy viselkedik, akár egy gyerek, s némi hímsoviniszta jellem is megbújik benne. Kifinomult ízlése van az öltözködéshez és az autókhoz. Moziőrült is, és gyakran utal filmekre nyomozás közben, ha éppen passzol valami az ügyhöz, s láthatóan lelombozza, ha a többiek nem látták az adott művet. Tony hűséges társaihoz az NCIS-nél, különösen felettese, Gibbs felé. DiNozzo gazdag Long Island-i családból származik, egyedüli gyerekként nagy vagyont tudhat magáénak. Édesanyja már meghalt, apja pedig iszik, s többször is megnősült.


 


      Dr. Donald "Ducky" Mallard

Az NCIS brit orvosi fővizsgálója, aki gyakran elkíséri Gibbs csapatát a tettek helyszínére a holttestek és testrészek begyűjtésére. Az NCIS előtt többek között a brit rendőrségnek is dolgozott. Szokása, hogy beszél a hullákhoz boncolás közben, és hajlamos a túlzó megvilágításra velük kapcsolatban. Mindemellett Dr. Mallard nagyon képzettnek bizonyul munkatársai segítésére és szórakoztatására egyaránt. Feltehetőleg régre nyúl vissza barátsága Gibbsszel, akit mindig keresztnevén szólít. Az Edinburgh-i Egyetemen tanult, Alzheimer-kórban szenvedő, 96 éves anyjával él és szabadidejében egy antik autót ápolgat.


 


David ügynök "ZIVA" Rolla jelenleg nincs irásos adat. DE LESZ 


 


 


 

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!